Over Jorian

Jorian van Oel

Wie ben ik?

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar ik de master Aansprakelijkheid & Verzekering heb gevolgd. Eind 2015 ben ik als advocaat gaan werken bij SAP Letselschade Advocaten. Bij dit kantoor heb ik ruime ervaring opgedaan in de behandeling van letselschadezaken. In 2021 heb ik de postacademische opleiding Personenschade aan de Grotius Academie cum laude afgerond. In dat jaar ben ik ook lid geworden van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Dit is het hoogste keurmerk binnen het rechtsgebied letselschade.

In 2021 heb ik het kantoor Solvit Letselschade Advocatuur opgericht. De filosofie van het kantoor is dat voor ieder letselschadeslachtoffer maatwerkoplossingen moeten worden gevonden, waarbij zijn of haar wensen centraal staan. Vaak kan de gewenste oplossing in onderling overleg met de aansprakelijke partij worden bereikt. Soms is daarvoor echter tussenkomst van de rechter nodig. Als gespecialiseerd letselschade advocaat kan ik beide wegen met u bewandelen. 

In het rechtsgebiedenregister van de Orde van Advocaten sta ik geregistreerd op de rechtsgebieden letselschaderecht en slachtofferrecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht om elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen op ieder rechtsgebied.

Wat doe ik?

  • Letselschade- en slachtofferzaken (zie voor meer informatie de pagina letselschade)
  • Voeren van gerechtelijke procedures en onderhandelingen
  • Advisering & Second Opinions
  • Verzekeringskwesties (bijvoorbeeld over een arbeidsongeschiktheidsuitkering)
Nevenfuncties
  • Auteur Rechtspraak Aansprakelijkheid- en Verzekeringsrecht (RAV)
  • Auteur PS-updates
  • Gastdocent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam