Over het kantoor

Solvit Letselschade Advocaten is in 2021 opgericht door Jorian van Oel. In 2022 heeft Stefan Boer zich als partner aangesloten bij het kantoor. Solvit is een kantoor met uitsluitend gespecialiseerde letselschade advocaten. Zo weet een cliënt zich altijd verzekerd van de best mogelijke bijstand.

De filosofie van het kantoor is dat voor ieder letselschadeslachtoffer maatwerkoplossingen moeten worden gevonden, waarbij zijn of haar wensen centraal staan. Vaak kan de gewenste oplossing in onderling overleg met de aansprakelijke partij worden bereikt. Soms is daarvoor echter tussenkomst van de rechter nodig. Als gespecialiseerd letselschade advocaten kunnen wij beide wegen met u bewandelen.

Het kantoor is gevestigd aan de Krommestraat, de leukste straat van Amersfoort. U bent van harte welkom voor een kopje koffie.

Kantoor Solvit Letselschade Advocaten

Uw Letselschade Advocaten

Elke letselschadezaak is anders en verdient maatwerkoplossingen. De oplossingen zijn afhankelijk van de medische en juridische aspecten, maar minstens zo belangrijk zijn de wensen van de benadeelde. Het is mijn taak om oplossingen te bereiken die hier recht aan doen. Lukt dit niet in onderling overleg met de tegenpartij, dan schroom ik niet om de oplossing via de rechter af te dwingen.

Ik ben lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Dit is het hoogste keurmerk binnen het rechtsgebied letselschade. Bij een LSA-advocaat is uw zaak dan ook in goede handen.            

> LSA-keurmerk

> Veel proceservaring

> Laagdrempelige rechtsbijstand

Samen met u maak ik een plan van aanpak dat op uw specifieke situatie is toegesneden. Hierbij verdient een pragmatische benadering in principe de voorkeur. Het kan echter zo zijn dat op die manier niet het optimale resultaat kan worden bereikt. In dat geval deins ik er niet voor terug om uw zaak aan de rechter voor te leggen. Als advocaat heb ik die mogelijkheid, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een letselschadejurist. Het is daarom van belang uw zaak bij een advocaat onder te brengen.

Ik ben aspirant-lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Dit is het hoogste keurmerk binnen het rechtsgebied letselschade. U bent dus verzekerd van de beste bijstand.

> Gespecialiseerde letselschade advocaat

> Veel proceservaring

> Laagdrempelige rechtsbijstand